У Кропивницькому відбудеться захід «Герой у моїй родині: виборюючи незалежність»

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

21 листопада о 14.30 до Дня Гідності та Свободи у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться захід «Герой у моїй родині: виборюючи незалежність»

Саме відчуття людської Гідності вивело людей на Майдан під час Помаранчевої революції та Революції Гідності. Саме бажання дотримання в країні демократичної Свободи об'єднало нове покоління громадян та дало розуміння того, що Україні потрібні зміни.

Бібліотека гуртує толерантних, відкритих до співпраці громадян та запрошує на зустріч родини міста та області, чиї долі пов’язані з розбудовою незалежності України.

У програмі: презентація збірки «Сила життя» автором - психологом центру психологічної реабілітації українських бійців "Компас" - Ганною Колєвою (видавництво «Імекс ЛТД», 2016 рік), історія родини злинського воїна АТО в розповіді директора злинського музею Ольги Голованової; завідуюча відділом соціокультурної діяльності Світлана Приймак ознайомить гостей з бібліотечними новинками - книгами про Євромайдан і АТО та ін.

Під час заходу буде експонуватися виставка Кіровоградського краєзнавчого музею «Революція Гідності. Кіровоградський вимір» та книжкова виставка обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського "Гідність і свобода нації: в світлі Майдану".

Захід відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24. Вхід – вільний.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool