У Кропивницькому відбудеться обласний молодіжний чемпіонат гумору

Грудень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 515 | Коментарі: 0

За ініціативи молоді Кіровоградщини та вихованців Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості у 2018 році вперше у Кіровоградській області започаткований обласний молодіжний чемпіонат «Молодіжна ліга гумору».

Перший етап чемпіонату відбудеться 11 грудня 2018 року у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ. 9 команд з м.Кропивницький виявило бажання стати учасниками молодіжного чемпіонату. Серед них: студенти закладів вищої та професійно-технічної освіти.

Загальна тема чемпіонату - «На молодіжній хвилі», тема 1 туру – «Від сесії до сесії». Протягом місяця редактори чемпіонату працювали з командами, щоб у день фестивалю учасники гідно представили на розсуд глядачів свій виступ. Ну а що з цього вийде, і чим здивують тренерів команди побачимо 11 грудня.

Олександра Крикун 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool