У Кропивницькому відбудеться фінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

31 березня 2017 р. в актовій залі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться фінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН 2016/2017 н. р. Загальна тема ігор – „Весь світ – театр”.

У фінальній грі візьмуть участь чотири команди, які мають найвищий рейтинг за результатами півфінальної гри. А саме: «Сміх-експрес» Вільшанського ЦДЮТ (керівник Рибак О. П.); «Віраж» Маловисківського Будинку дитячої та юнацької творчості при Великовисківській ЗШ І-ІІІ ступенів (керівник Сафронов О. М.); «Хутор» Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Петрівської районної ради (керівник Чорнопольський С. В.); «На палубі матроси» НВО “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей №19 - позашкільний центр” м. Кропивницького (керівник Адаменко A. C.).
Фінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН складатиметься з чотирьох конкурсів:
І конкурс – привітання. Тема „Театр починається з …” (гумористичне естрадне дійство, яке передбачає демонстрацію командами логічно пов’язаних між собою жартів, мініатюр, пісенних пародій на задану тему).

ІІ конкурс – розминка, що проводитиметься у 3 етапи:
• 1 етап – питання від журі (по одному питанню командам від кожного члена журі);
• 2 етап – фоторозминка (кожна команда готує по одному фотозапитанню до команд-суперниць та свої варіанти відповідей);
• 3 етап – аудіорозминка (команди пропонують суперникам продовжити пісню, вірш або будь-яку запропоновану аудіодоріжку та зачитують свої варіанти відповідей).

ІІІ – конкурс капітанів. Тема „Бути чи не бути…” (під час змагання капітани команд КВН одночасно перебувають на сцені та по черзі виконують завдання на задану тему. Кожен у своєму монолозі має пояснити, чому саме його обрали капітаном. Одразу після виступу відповідають на питання, які задають один одному щодо змісту завдання).

ІV конкурс – музичне домашнє завдання. Тема „Немає повісті веселішої на світі” (музично-гумористичний виступ, в основу якого покладено сюжет на задану тему з гумористичними вокальними та хореографічними фрагментами.

Журі з представників оргкомітету та незалежних експертів у напрямку КВН оцінить виступи фіналістів і нагородить команд-переможців обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2016/2017 н. р. дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, а також цінними призами.

Галина Богомаз-Кулик


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool