У Кропивницькому ветерани отримали грошову допомогу

Вересень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 вересня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Україні.

Вже за традицією напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана у міську раду запросили учасників клубу “Ветеран”, щоб засвідчити повагу людям, за спиною у яких великий життєвий шлях. Це покоління, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло криваве пекло Другої світової війни, пережило утиски та переслідування, яке відбудувало зруйноване і допомагає нам творити майбутнє.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- Літній вік людини - зовсім не означає, що вона вже на багато що не здатна. Якраз навпаки: те, що може літня людина, не завжди здатна зробити молодша. І мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей, - зазначила у своєму привітанні Наталія Дзюба. - Вся увага міської влади Кропивницького спрямована на вирішення проблем літнього покоління. Наше цивілізоване суспільство - це суспільство для всіх поколінь. Нашими спільними зусиллями цілком можливо забезпечити не тільки довше, але і якісніше життя.

З нагоди відзначення Дня ветерана України заступниця міського голови вручила грошову допомогу 93 ветеранам війни та праці у розмірі 500 гривень кожному.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool