У Кропивницькому в Центральному сквері сталася масова бійка

Серпень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

15 серпня близько 23-ї години екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що в Центральному сквері міста відбувається бійка.

Поспілкувавшись із заявником на місці події, поліцейські визначили прикмети нападників. Їх виявилось четверо.

Пропатрулювавши місця можливого перебування ймовірних злочинців, разом з допоміжним екіпажем правоохоронці виявили осіб, на яких указував 30-річний потерпілий. Трьох з них виявили неподалік від місця події. У той час як четвертого учасника бійки - на вулиці Тараса Карпи. Останній, помітивши патрульних, спробував втекти.

У результаті події патрульні передали потерпілого бригаді швидкої допомоги, а ймовірних нападників запросили до Кропивницького відділу поліції.

Поліція забепечує безперервне та цілодобове виконання своїх завдань. Громадський порядок і безпека громадян завжди в пріоритеті інспекторів патрульної поліції.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool