You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому урочисто відзначили рік центру «ЯМаріуполь» (ФОТО)

Червень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кропивницькому урочисто відзначили рік від створення центру для допомоги переселенцям «ЯМаріуполь»

У Кропивницькому урочисто відзначили рік центру «ЯМаріуполь»

У Кропивницькому урочисто відзначили рік центру «ЯМаріуполь»

У Кропивницькому урочисто відзначили рік центру «ЯМаріуполь»


 "Я вірю, що Україна відбудується, і ми повернемо всі наші території. Але поки це станеться, Кіровоградщина завжди буде затишною домівкою для всіх, хто цього потребує. Ми маємо щире бажання зробити так, щоб нашим маріупольцям тут було затишно і комфортно, і ви відчували всебічну підтримку та мали можливості для розвитку," - звернулася з вітальним словом до присутніх заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова.

У свою чергу, керівник центру "ЯМаріуполь" Дімітрій Голубченко підкреслив, що рік пройшов дуже плідно у постійній співпраці, як з органами місцевої влади, так і з іншими організаціями.

"За цей період ми спробували перетворити кропивницький центр «ЯМаріуполь» на маленький куточок рідного Маріуполя, і сподіваємось що нам це вдалось. Ми щиро дякуємо усім нашим друзям і просто небайдужим, які нам завжди допомагають та підтримують," - додав Дімітрій Голубченко.

Загалом, за рік роботи у центрі "ЯМаріуполь" видали майже 27 тисяч гуманітарних наборів, надали 654 юридичні консультації, понад 3 тисячі послуг з медичної допомоги та 1 213 послуг психологічного супроводу, закрили потребу у працевлаштуванні маріупольців на 81%.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool