У Кропивницькому урочисто відкрили нову променадну алею (ФОТО)

Листопад 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1931 | Коментарі: 0

Вона облаштована між мікрорайонами Жадова та Попова. Цього дня, незважаючи на прохолодну погоду, тут було надзвичайно людно і гамірно.

Роботи з відновлення алеї стартували ще влітку. Будівельники вклали нову тротуарну плитку на пішохідних доріжках, тут же облаштували велодоріжки, змонтували нове сучасне зовнішнє освітлення, встановили зручні лавки та безпечні огорожі.

- Тепер - це класна променадна зона, з якісним ремонтом. Переконаний, що людям буде зручно тут прогулюватися і відпочивати, - відзначив Андрій Райкович. – Вночі не страшно ходити, бо встановлено якісне освітлення. Я задоволений результатом. Головне тепер – берегти все, що зроблено від вандалів.

Місцеві жителі такому оновленню щиро раді.

- Я живу тут більше 35 років і ми навіть не мріяли, що ця алея стане такою класною. Вона ж окраса всього мікрорайону, - ділиться емоціями кропивничанка Марія. – Ми щиро дякуємо міській владі за цей проєкт. 

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

У Кропивницькому урочисто відкрили нову променадну алею

У Кропивницькому урочисто відкрили нову променадну алею

У Кропивницькому урочисто відкрили нову променадну алею

У Кропивницькому урочисто відкрили нову променадну алею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool