У Кропивницькому цьогоріч виставку «АгроЕкспо» відвідали близько 47 тисяч осіб

Жовтень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

У ІХ Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки «АGROEXPO-2021», яка проходила з 29 вересня по 2 жовтня, взяли участь 512 компаній-експонентів та близько 500 учасників «Покровського ярмарку». Зaгaлом було близько 47 тисяч відвідувaчів

Про це сьогодні під час прес-конференції  журналістам повідомив генеральний директор ТОВ «Украгроекспо» Ігор Глібко

«AGROEXPO» — найбільша виставка України, яка також входить до десятки найбільших виставок Європи. Виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри — 125 000 м².

На виставці свою техніку презентували майже всі відомі бренди сільськогосподарського машинобудування — як іноземні, так і вітчизняні, зокрема «JohnDeere», «NewHolland», «Case», «Fendt», «Claas», «Гомсельмаш», «ХТЗ», Ельворті, «Лозовські машини» тощо. Також, за ініціативи Федерації роботодавців України, на виставці була представлена мультибрендова експозиція вітчизняної комунальної техніки. Новинкою стала експозиція підприємств з Великобританії — вона була презентована вперше. «АгроЕкспо» стала першою сільськогосподарською подією для посольства Британії за межами Києва.

Міжнародну агропромислову виставку «AGROEXPO» вже прийнято розглядати не тільки як торговельний майданчик, а як комплексний механізм, з яким пов’язано багато інших сфер економіки. Це єдиний в Україні агропромисловий форум, що надає унікальну можливість вітчизняним аграріям ознайомитись з максимально можливою номенклатурою техніки та обладнання для АПК на статичних експозиціях, відвідати експозицію племінних порід тварин та птиці, побачити техніку в роботі — на демонстраційних показах, прийняти участь в тематичних семінарах та форумах, а також оновити свій технопарк зі значним дисконтом, а географічне розміщення виставки є найзручнішим для відвідувачів з усіх регіонів України, адже виставка розташована у самому центрі України.
Кожного дня на спеціалізованому полігоні площею 6 га проходили демонстраційні покази сільськогосподарських агрегатів в роботі.

Вже традиційно на виставці була представлена широка ділова програма — низка панельних дискусій, семінарів та конференцій, серед яких аграрний форум «Перший квартал функціонування прозорого ринку землі — висновки та майбутні перспективи» Міністерства аграрної політики та продовольства України, конференція «Ефективне свинарство», конференція «Інноваційні рішення в агротехнології» та інші.

Також «АGROEXPO-2021» відвідала низка високоповажних гостей. Зокрема, до Кропивницького завітали: Міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко, Ніколас Гаррокс – заступник Посла Великої Британії в Україні, Ігор Сокол - Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні, Сергій Цівкач – виконавчий директор Офісу по залученню інвестицій при Кабінеті Міністрів України UkraineInvest, Дмитро Кисилевський – народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку, Наталія Забрудська – віцепрезидент, генеральний секретар Торгово-промислової палати України, Геннадій Новіков – голова ГО "Аграрний союз України" та Руслан Іллічов, генеральний директор Федерації роботодавців України.
На «AGROEXPO-2021» аграрії мали унікальну змогу купити сільгосптехніку дешевше. Діяли дві знижкові акції. За умовами першої, у разі підписання безпосередньо на виставці договорів на купівлю техніки, аграрій отримував знижку від 5%. Друга передбачала дисконт від 10%, якщо техніка забиралась прямо з виставки.

За традицією, окремою експозицією в рамках «AGROEXPO» проходила виставка «AUTOLAND», де були представлені легкові та вантажні автомобілі світових брендів. Для найвибагливіших автолюбителів проходили тест-драйви позашляховиків та кросоверів.

З кожним роком на «AGROEXPO» зростає Всеукраїнський освітній ярмарок — цього року свої наукові потужності презентували понад 40 закладів з різних куточків України, серед яких Харківський національний технічний університет «ХПІ», Миколаївський університет кораблебудування ім. Макарова, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Уманський національний університет садівництва та багато інших.

Звичайно, яке ж «АGROEXPO» без «Покровського ярмарку» — з міні-експозиціями товарів декоративно-ужиткового мистецтва, частуванням, виступами творчих колективів та вже традиційним конкурсом «Гарбуз-велетень», на якому було встановлено новий рекорд. Вага гарбуза-велетня склала рекордних 80 кг, а переможець отримав у подарунок телевізор.

Окремим блоком відбувся фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest», з різноманітними стравами кухонь народів світу.

Сьогодні виставка завершила свою роботу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool