У Кропивницькому триває реконструкція каналізаційних очисних споруд

Серпень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 553 | Коментарі: 0

Роботи здійснюються поетапно, оскільки зупинити функціонування об’єкту повністю неможливо.

На якому етапі знаходиться реконструкція сьогодні, 13 серпня, ознайомились перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін разом із генеральним директором ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Романом Іликом.

Наразі підрядник встиг провести демонтажні роботи у двох первинних і вторинних відстійниках, а також влаштувати фундамент, каркас і стіни з сендвіч-панелей повітродувної насосної станції.

Загалом у рамках реконструкції відновлять бетонні покриття технологічних споруд, замінять грати, систему видалення піску, запірну арматуру, насоси та повітродувні агрегати. Оновлять також і енергетичне обладнання – трансформатори, електродвигуни та шафи керування.

Окрім цього, проєкт реконструкції передбачає встановлення удосконалених систем очистки. Спочатку стічні води очищатимуть реагентним методом від фосфатів. Після вже очищену воду знезаражуватимуть гіпохлоритом натрію.

Очікується, шо після завершення всіх робіт каналізаційні очисні споруди в Кропивницькому збільшать потужність і зможуть очищувати близько 35-40 тис. м³ стічних вод на добу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool