У Кропивницькому триває поетапний пуск теплогенеруючих підтриємств.

Жовтень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

Вчора запустили Південно – Західну котельню На черзі - ТЕЦ. 

"Вкотре наголошу, це надзвичайно складний процес, в якому бере участь не один десяток фахівців. Для нас важливо витримати всі параметри, правильно відрегулювати тиск, щоб не втратити жодну з ділянок наших вкрай проблемних мереж.

Для нас найголовнішим було розпломбувати газ на обидві, найбільші котельні. Зараз вже запущено теплоносій. Тепло потроху розганятиметься до лікарняних закладів, потім садочків, потім на лінійні котельні, які подаватимуть тепло до житлових будинків.

Знову ж таки прошу вашого терпіння. Міська рада, комунальні служби, всі лінійні бригади працюватимуть впродовж вихідних, де треба – цілодобово. Щоб контролювати кожен теплопункт.

Що б хто не говорив, а вся ця історія була значно складнішою, або зовсім неможливою, якби усі міські голови не мали реального майданчика для переговорів з НАК Нафтогазом. І наших можливостей було б значно менше, якби не конструктивна позиція Офісу Президента, Кабміну, асоціації міст України, профільного Мінрегіонбуду. Повірте, це не пафосні слова і мене про це нагадувати ніхто не зобов’язує. Реальність просто є дуже складною. Ніхто б з нами на тому ринку газу не церемонився. А у таки містах, як наше справді доводиться зараз рахувати кожну гривню, щоб закрити і всі щоденні поточні проблеми, бо гроші треба скрізь – в ковідну лікарню, в пологовий, завершити поточні ремонти, дороги і думати про завтрашній день. Тому 16.80 для бюджету – це значно посильніше, ніж 30 чи 40 гривень. І ще як доведеться напрягтися, щоб в них вкладатися! Але на сьогодні я вдячний усім комунальним службам, Кіровоградгазу за нормальну партнерську роботу і, сподіваюсь, що система не дасть збою і тепло дістанеться до кожного об’єкту", - написав у  телеграм каналі міський голова Андрій Райкович


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool