У Кропивницькому триває книжкова акція (ФОТО)

Травень 01, 2023 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

В обласному центрі продовжується акція «Подаруй українську книгу»

У Кропивницькому триває книжкова акція (ФОТО)

У Кропивницькому триває книжкова акція (ФОТО)

У Кропивницькому триває книжкова акція (ФОТО)


До ініційованої Кіровоградською ОВА книжкової акції сьогодні долучились заклади культури, обласні відділення Національних творчих спілок та літературні об'єднання.

Як уже повідомлялось, акція стартувала 24 квітня. Її мета - зібрати книги, написані українською мовою, для українців, які через війну тимчасово проживають закордоном. Частину книг передадуть для українців-користувачів Вроцлавської публічної бібліотеки, також запит на книги українською мовою надійшов до ОВА і з Німеччини.

Принести свої книги у Кропивницькому можна до пункту незламності у приміщенні ОВА, волонтерського штабу «Krop:hub», мистецького простору MIR2.0, туристично-інформаційного центру, обласної бібліотеки для юнацтва ім.Є.Маланюка, обласної бібліотеки для дітей ім.Т.Г.Шевченка, бібліотеки-філії № 2 (вул. Космонавта Попова, 7, корп. 1), бібліотеки-філії № 18 МЦБС (вул. Генерала Жадова, буд. 7), бібліотеки-філії №4 МЦБС (вул. Яновського, 60), бібліотеки-філії №8 МЦБС (вул.Куропятникова, 25) та бібліотеки-філії № 19 МЦБС (вул. Героїв України, 12, корп. 4).

Також по всій області книги приймають у місцевих бібліотеках.

джерело

Акція зі збору книг діятиме до 5 травня включно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool