У Кропивницькому судитимуть водія автобусу, який спричинив смертельну аварію на трасі Київ-Одеса

Лютий 10, 2021 | Новини | Переглядів: 553 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 42-річного водія автобусу, за фактом скоєння смертельної ДТП.

ДТП за участю двох пасажирських автобусів сталася в нічний час, 13 серпня 2020 року, на трасі М-05 Київ-Одеса, на території Благовіщенського району. 

За даними слідства, водій автобусу не обрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, який рухався попереду. У результаті зіткнення дві людини загинули, ще 10 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

 Водієві інкримінуєтьбся вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили загибель людей).

У разі доведення вини чоловіку загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool