У Кропивницькому судитимуть працівника вишу та підрядника

Червень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Керівник агрофірми, обробляючи освітянські землі, «приписав» додаткові роботи, та працівник вишу, який знаючи, що підрядник виконав роботи частково, погодив звітну документацію на оплату, обвинувачуються у привласненні бюджетних коштів.

У травні 2021 року виш та місцева агрофірма уклали договір на виконання комплексу робіт за бюджетний кошт із вирощування сільськогосподарських культур. Підрядник виконав не усі послуги передбачені договором, однак оплату отримав, як за весь пакет сільгоспробіт, відтак безпідставно привласнив майже 750 тис. грн бюджетних коштів.

Керівнику фірми наразі інкримінується привласнення бюджетних коштів навчального закладу (ч.5. ст.191 КК України).

Відповідатиме перед судом і посадова особа вишу - технік агропромислового комплексу, який допустив службову недбалість при виконанні посадових обов’язків, що призвело до вказаних збитків (ч.2 ст.367 КК України).

Обвинувальні акти скеровано на розгляд до Кіровського районного суду.

Процесуальне керівництво здійснювали прокурори Кропивницької окружної прокуратури. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool