У Кропивницькому стартував проект «Нове дерево»

Вересень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 630 | Коментарі: 0

Члени громадської організації «Перспектива молоді» презентували загальноміський проект «Нове дерево» вчора, 3 вересня, у гімназії №5. У рамках проекту у більше, як 20 школах обласного центру будуть встановлені спеціальні контейнери для збору макулатури.

Після заповнення боксів списаними зошитами, чернетками та роздруківками члени ГО «Перспектива молоді» разом з учнями шкіл здадуть використаний папір у макулатуру. За виручені кошти будуть придбані саджанці, які висадять на вулицях Кропивницького восени або навесні.

«У нас в країні вирубується величезна кількість дерев. Ліс із західної України вивозиться тоннами. У нашому місті зменшується кількість різних зелених зон, дерева засихають, падають, їх вирубують і на їх місці встановлюють МАФи та магазини. Для того, щоб місто було зеленим та дихало, ми і запускаємо цей проект. Вартість десяти кілограмів макулатури рівна вартості одного саджанця. У цей контейнер можна помістити 70 кілограмів макулатури. Те, які саме дерева будуть висаджені та де – обиратиме адміністрація шкіл та шкільне місцеве самоврядування», - говорить голова громадської організації «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.

За підсумками акції будуть визначені найактивніші навчальні заклади, які отримають заохочення. За власною успішністю учні зможуть слідкувати самостійно на спеціальних інформаційних стендах у школах, де буде зазначено вагу зданої макулатури та кількість нових дерев.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool