У Кропивницькому стартує бізнес-форум

Грудень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

9 грудня у Кропивницькому відбудеться масштабний захід - регіональний бізнес-форум "Україна - країна підприємців та підприємств".

Будь-який підприємець зможе отримати консультації та допомогу фахівців і експертів з найважливіших питань ведення бізнесу.

Ті, хто має ідеї та бажання, і лише планує розпочати власну справу, отримають відповіді на усі запитання щодо започаткування бізнесу. В ході відкритого діалогу з місцевою владою учасники форуму мають намір обговорити нові ефективні механізми стимулювання розвитку підприємництва, серед яких можливість компенсації з місцевих бюджетів частини відсотків за банківськими кредитами, якщо вони спрямовані на створення нових робочих місць. На учасників Форуму чекають пізнавальні, креативні та неперевершені майстер-класи з франчайзингу (Franchising Full Cycle), масштабування бізнесу (Бізнес Молодість Україна) та Бізнес з Китаєм (компанія “Фіалан”)

"В Україні в найкоротші терміни повинні бути створені найсприятливіші умови для роботи приватних підприємців, малого бізнесу, оскільки саме цей сектор сьогодні є ключовим для української економіки, а його розвиток стає питанням національної безпеки, - зазначив Президент УСПП Анатолій Кінах.

- Тільки Польща в цьому році видасть українцям понад 500 тис робочих віз, тому і держава і місцева влада мають розглядати розвиток самозайнятості, малого і середнього бізнесу як свою стратегію, адже ця програма допоможе створити в приватному секторі понад мільйон нових робочих місць".

Бізнес форум "Україна - країна підприємців та підприємств" стартує 9 грудня у актовій залі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (м.Кропивницький, вул.Преображенська,79А).

Початок о 10:00. Участь у форумі - безкоштовна. Реєстрація - на kub.pb.ua/forums.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool