У Кропивницькому школярів навчають основам мінної безпеки (ФОТО)

Червень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

У напрямку просвітницької роботи рятувальники завжди тісно співпрацюють з освітянами, а під час чергових канікул така співпраця тільки посилюється. Адже працівники Служби порятунку багато часу приділяють роботі з підростаючим поколінням саме у центрах дозвілля.

У Кропивницькому школярів навчають основам мінної безпеки

У Кропивницькому школярів навчають основам мінної безпеки

У Кропивницькому школярів навчають основам мінної безпеки


У Кіровоградському обласному центрі науково-технічної творчості фахівці пожежно-рятувальної служби провели заняття з підлітками. Зустріч відбулася на тему мінної безпеки. Актуальність цієї теми сьогодні ні в кого не викликає сумнівів. І кожен, хто дбає про свою безпеку, вже дещо знає про вибухонебезпечні предметі з різних джерел, в тому числі, і з глобальної мережі. Аби допомогти молоді впорядкувати усі відомості про вибухонебезпечні предмети, спростувати хибну інформацію та замінити її важливими порадами, які дійсно можуть вберегти від небезпеки, - надзвичайники завітали на зустріч з відвідувачами центру.

Піротехнік аварійно-рятувального загону спеціального призначення розповів учасникам заходу про основні види сучасного озброєння, які використовує ворог сьогодні. Під час заняття діти дізналися, як вони виглядають, які мають вибухові характеристики та що робити у разі їх знаходження.

Школярі, що мають високий рівень підготовки у технічній сфері, задавали багато питань. Їх цікавили потужності сучасних боєприпасів та принцип їх дії. У розмові з молоддю фахівець піротехнічного відділення ділився спогадами зі справжніх бойових виїздів та відповідав на численні питання аудиторії.

Насамкінець усі бажаючі мали змогу одягти спорядження саперів та зробили фото на згадку. А ще отримали застережні листівки з тематики безпеки від надзвичайників.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool