У Кропивницькому школярам подарували нові планшети (ФОТО)

Травень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1578 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 травня, 12 школярам із сімей внутрішньо переміщених осіб, дистанційно навчаються в Кропивницькій Гімназії імені Тараса Шевченка вручили планшети.

"Кошти на планшети збирали в Сполучених Штатах Америки. Там живе мій син. Він зателефонував мені і сказав, що дуже хоче допомогти. Вирішили зібрати кошти і придбати планшети для дітей із сімей, які виїхали із зони бойових дій. Тож він разом із своїми друзями зібрали кошти і ми придбали 22 планшета. 12 вручили діткам, які навчаються у гімназії. 10 вручать в Олександрії", - розповів головний редактор газети «Україна-Центр» Юхим Мармер.

Юхим Мармер повідомив, що його син разом із друзями і далі планують збирати кошти для допомоги дітям, які хочуть навчатися, але не мають змоги. 

 школярам подарували нові планшети

 школярам подарували нові планшети

 школярам подарували нові планшети


джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool