У Кропивницькому Сергій Поліщук привітав студентів ЦНТУ з Днем знань

Вересень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 1404 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 вересня, у Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

До привітань долучилися заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук та народний депутат України Ігор Мурдій, які є випускниками цього вишу.

«Дуже приємно долучатися до свята на запрошення керівництва вишу та самому бути в цьому університеті. Вчора Кіровоградщину відвідав віце-прем’єр-міністр, який був на наших підприємствах «Радій», «Ельворті». Потім відбулася зустріч з представниками бізнесу у Долинській на гірничо-збагачувальному комбінаті. І одним з ключових питань, яке підіймалося керівництвом області – молоді кадри, які зможуть зрушити нашу економіку, дати їй поштовх, розвивати область. Я хочу вам побажати міцного здоров’я, жаги до навчання. Я хочу, щоб студентські роки ви провели гідно, з розумінням того, наскільки для вас важливі знання», - привітав студентів Сергій Поліщук.

Народний депутат України Ігор Мурдій долучився до привітань та подякував викладачам університету.

«Звертаюся до всіх студентів – все залежить лише від вас, усі двері відкриті. Якщо буде бажання розвивати нашу державу, то розвиватиметься і Україна, і ви самі. Мені дуже приємно бути на цих урочистостях. Бажаю вам успіхів у навчанні!» - зазначив Ігор Мурдій.

Традиційно під час урочистої частини заходу першокурсникам вручили символічний ключ та студентський квиток. Далі студентство вітали концертною програмою. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool