У Кропивницькому Сергій Кузьменко зустрівся із Послом Канади в Україні

Листопад 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Предметом зустрічі стало обговорення питання щодо активізації українсько-канадського співробітництва на регіональному рівні.

"Переконаний, з країною, в якій проживає багато українців, схожі природно-кліматичні умови, та, яка підтримує нашу державу, зможемо знайти більше можливостей для поглиблення соціальних, гуманітарних та економічних зв’язків", - зауважив Сергій Кузьменко.

Він висловив переконання, що сьогоднішнє відкриття «Українсько-Канадського центру» в Центральноукраїнському національному технічному університеті також дасть поштовх до розвитку співпраці держав в академічних, наукових, ділових, культурних і громадських напрямках.

Традиційно під час зустрічі голова облдержадміністрації презентував соціально-економічний потенціал Кіровоградщини, а також акцентував увагу на ключових завданнях впроваджуваних в країні освітньої та медичної реформ, децентралізацію.

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук наголосив на важливості активізації двосторонніх відносин з центром України – Кіровоградщиною. Цьому мають сприяти як запровадження між країнами зони вільної торгівлі, так і окремі канадські програми з підтримки українського бізнесу, що спеціалізується зокрема на виробництві взуття, меблів, інформаційних технологій, кондитерських виробів тощо.

Учасники зустрічі обговорили перспективи співробітництва в аграрному секторі, енергетичній сфері, а також освітній та медичній галузях. За доброю традицією сторони обмінялися символічними подарунками.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool