У Кропивницькому СБУ викрила на хабарі ще одного керівника Льотної академії

Листопад 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1741 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України в Кіровоградській області затримали заступника начальника одного з відділів Льотної академії Національного авіаційного університету за фактом вимагання та одержання хабаря.

Посадовець вимагав у місцевого підприємця 40 тис. гривень. За таку суму підозрюваний обіцяв нібито «вирішити» питання з Головним управлінням Державної податкової служби в Кіровоградській області щодо непроведення перевірок цього СПД та ненакладення на нього штрафних санкцій.

Оперативники затримали зловмисника у центрі Кропивницького після одержання усієї суми незаконної грошової винагороди.

Наразі ділку повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування було також встановлено, що затриманий посадовець є одним з неформальних лідерів місцевого етнічного злочинного угруповання. Встановлено, що він займався «вибиванням» неіснуючих боргів з з місцевих мешканців. Для цього учасники угрупування створювали штучні конфліктні ситуації.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводило УСБУ в Кіровоградській області спільно з Національною поліцією в Кіровоградській області за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool