У Кропивницькому СБУ провела масштабне антитерористичне навчання (ФОТО)

Жовтень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 1524 | Коментарі: 0

Координаційна група Антитерористичного центру при УСБУ в Кіровоградській області провела планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання на базі аеропорту «Кіровоград».

У тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України, органів державної влади і місцевого самоврядування та інші профільні структури.

В умовах, максимально наближених до реальних, всі представники регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом відпрацювали практичні дії з нейтралізації терористів на об’єктах авіаційного транспорту.

За легендою навчань літак, що слідував рейсом Запоріжжя - Київ із 25 пасажирами на борту, у польоті захопили терористи. Після дозаправлення пальним зловмисники планували разом із заручниками вилетіти на непідконтрольну українській владі територію. При цьому, «терористи» вимагали два мільйони доларів та звільнення поплічника, який відбуває покарання в одній із виправних установ в регіоні.

В той же час, кілька умовних диверсійних груп намагались завадити проведенню антитерористичної операції в аеропорту шляхом вчинення диверсій в командному пункті силовиків та об'єктах критичної інфраструктури.

Завдяки злагодженим діям підрозділів УСБУ, Національної поліції, військових формувань Національної гвардії, «диверсанти» були виявлені та знешкодженні. На завершальному етапі навчань штурмова група нейтралізувала умовних зловмисників та визволила заручників, які перебували у літаку.

Координаційна група проаналізувала результати виконаних завдань та відзначила високий рівень фахової майстерності та взаємодії всіх учасників заходу, спроможність виважено оцінювати ситуацію та ефективно виконувати свої функції в екстремальних умовах терористичних та диверсійних загроз.

У Кропивницькому,СБУ, масштабне антитерористичне навчання

У Кропивницькому,СБУ, масштабне антитерористичне навчання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool