У Кропивницькому СБУ припинила поширення антиукраїнського електронного видання

Вересень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України припинили поширення через інтернет-мережу розміщеного в електронному маркеті «Google Play» видання антиукраїнського змісту під назвою «Диалог с грядущим русским царем».

Правоохоронці встановили, що авторами електронного видання є один із мешканців Кропивницького та громадянин Російської Федерації, який видає себе за нащадка царської родини Романових. У тексті автори популяризують Російську Імперію та спростовують існування України як окремої суверенної держави.

З метою правового регулювання та застосування адміністративно-правових санкції співробітники спецслужби повідомили Державний комітет телебачення і радіомовлення України. Відповідно до наказу Держкомтелерадіо, затвердженого постановою КМУ від 05.04.2017 № 253 вказане видання внесено до Переліку книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягань на права і свободи людини.
Наразі проводяться заходи щодо недопущення подальшого поширення співавторами ідей порушення територіальної цілісності України.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool