У Кропивницькому сапери знищили 30 боєприпасів часів Другої світової війни

Листопад 04, 2020 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

3 листопада сапери групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області знищили у спеціально відведеному місці 30 боєприпасів часів Другої світової війни

що були виявлені пересічними громадянами біля с. Медерове Кропивницького району, а саме: 1 артснаряд калібру 152 мм; 4 одиниці артснарядів калібру 105 мм; 1 артснаряд калібру 76 мм; 4 протитанкові міни «Теллерміна»; 20 мінометних мін калібру 50 мм. До приїзду саперів місце знахідки охоронялось поліцією.

Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool