У Кропивницькому рятувальники змагались у гирьовому спорті та перетягуванні канату

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Професія рятувальника пов’язана із постійним психологічним та фізичним навантаженням, а також щоденним ризиком для життя та здоров’я.

Тому питання підтримання належної фізичної форми для кожного рятувальника дуже актуальне. Участь у змаганнях з різних видів спорту – це можливість перевірити свою витривалість та продемонструвати відмінну фізичну підготовку. Особовий склад Управління ДСНС у

Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів традиційно змагається із представниками силових структур Кіровоградщини в рамках «Динаміади».

23 грудня на базі ТОВ «Динамо» у м. Кропивницькому відбулись змагання з гирьового спорту та перетягування канату.
Ці змагання – особливо важливі для нашої команди, адже це заключний етап «Динаміади-2016», у якому визначаються переможці по загальному заліку.

У ДСНС України в області представляли 14 спортсменів-рятувальників Голованівської, Вільшанської, Олександрійської, Долинської, Устинівської, Новомиргородської, Новоархангельської Державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувального загону спеціального призначення та Управління ДСНС в області.

Професія рятувальника пов’язана із постійним психологічним та фізичним навантаженням, а також щоденним ризиком для життя та здоров’я.

1-ий етап змагань – гирьовий спорт відбувався у форматі двоєборства: поштовх та ривок. Приємно відзначити, що за сумою індивідуальних очок наша команда посіла 1-ше місце, обійшовши спортсменів УСБУ та Національної поліції Кіровоградської області.

В індивідуальному заліку чотири наших спортсмени-рятувальники посіли перші місця: Юхимець Олександр (Голованівська ДПРЧ), Малько Павло (Долинська ДПРЧ), Груша Володимир (Новомиргородська ДПРЧ), Березневич Максим (ДПРЗ-2 м. Кропивницький).
2-ге місце вибороли Носенко Максим (У ДСНС в області) та Кукуруза Олександр (Голованівська ДПРЧ).
Другий етап змагань – перетягування канату, в якому наша команда виборола 2-ге місце, поступившись спортсменам Національної поліції.

Щиро вітаємо наших колег-рятувальників та бажаємо майбутніх перемог!
Слід зазначити, що попереду визначення переможців «Динаміади-2016» за загальним підсумком набраних очок.


У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool