У Кропивницькому рятувальники здобули «золото» в змаганнях з гирьового спорту

Серпень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 600 | Коментарі: 0

Професія рятувальника пов’язана із постійним психологічним та фізичним навантаженням, а також щоденним ризиком для життя та здоров’я. 

Тому питання підтримання належної фізичної форми для кожного рятувальника дуже актуальне. Участь у змаганнях з різних видів спорту – це можливість перевірити свою витривалість та продемонструвати відмінну фізичну підготовку. Особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів традиційно змагається із представниками силових структур Кіровоградщини в рамках «Динаміади».

17 серпня у м. Кропивницькому відбулись змагання з гирьового спорту у форматі двоєборства: поштовх та ривок. Команду Управління ДСНС в області представили 5 спортсменів-гирьовиків: Юхимець Олександр (вагова категорія 63 кг), Малько Павло (78 кг), Фінке Сергій (85 кг), Бедрик Володимир (до 85 кг) та Груша Володимир (до 95 кг).

У Кропивницькому рятувальники здобули «золото» в змаганнях з гирьового спорту

У непростій боротьбі наша команда за сумою індивідуально-колективних очок здобула впевнену перемогу!

Ми щиро вітаємо наших хлопців із перемогою, зичимо міцності духу та гарної фізичної форми для майбутніх звершень!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool