У Кропивницькому рятувальники завітали у спецшколу (ФОТО)

Червень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники відвідали спеціальну загальноосвітню школу №1 в обласному центрі.

У Кропивницькому рятувальники завітали у спецшколу

У Кропивницькому рятувальники завітали у спецшколу

У Кропивницькому рятувальники завітали у спецшколу


Діти тут виховуються особливі. Тож, і підхід до них теж має бути нетиповим. Дбаючи про безпеку малечі з особливим сприйняттям світу, працівники Служби порятунку тримають постійний зв’язок з педагогами. У співпраці з освітянами надзвичайники організували безпекові заняття для вихованців літнього пришкільного табору.

Дібрати потрібні слова та донести важливу інформацію з основ безпеки до малих розбишак вдалося наших фахівцям.

Цього дня разом з рятувальниками діти повторили правила пожежної безпеки, запам’ятали, як виглядають вибухонебезпечні предмети та що робити у разі їх знаходження. Із задоволенням юні дослідники вивчали вміст пожежно-рятувального автомобіля, приміряли спеціальний бойовий одяг пожежних та саперів.

А ще вправлялися з пожежним стволом, уявляючи себе справжніми героями без зброї, змагалися у спритності в конкурсі «Влуч у ціль». І все це на хвилі шаленого позитиву!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool