У Кропивницькому рятувальники вшанували пам’ять жертв Голодоморів в Україні

Листопад 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

27 листопада в обласному центрі відбулися офіційні заходи вшанування пам'яті жертв Голодоморів в Україні

Очільники області та міста, посадовці, депутати, громадські активісти, духовенство, молодь взяли участь у мітингу-реквієму біля пам’ятного знаку «Жертвам Голодоморів в Україні» на Фортечних валах.

Долучившись до загальноміських жалобних заходів та хвилини мовчання, рятувальники віддали данину мільйонам наших співвітчизників, які постраждали від злочинних дій тоталітарного режиму. Завершився мітинг-реквієм панахидою за загиблими під час голодоморів українцями, яку відправив єпископ Кропивницький та Голованівський Марк.

Також сьогодні по всій Україні відбувається акція «Запали свічку». Мільйони вогників, запалені біля пам’ятних знаків або на підвіконнях у домівках українців символізуватимуть невинні душі, що загинули через геноцид.

У зв’язку з цим Служба порятунку Кіровоградщини закликає дотримуватись правил пожежної безпеки, запалюючи свічку пам’яті. Не залишайте вогник без нагляду, слідкуйте, щоб полум’я свічки або лампадки не переросло в пожежу!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool