У Кропивницькому рятувальники провели в дитячому садочку гру-змагання

Вересень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

У дитячому віці закладаються основні життєві принципи. Саме тому працівники Служби порятунку багато уваги приділяють навчанню дітей, змалку привчаючи дотримуватись безпечної життєдіяльності.

22 вересня рятувальники Управління ДСНС в області запросили у «безпечну мандрівку» вихованців дошкільного закладу №17 в обласному центрі.

Спілкування з дошкільнятами проходило невимушено й з користю. Актова зала садочка перетворилась на дивовижну країну, де панують суворі правила безпеки, і рятувальники повели малят у подорож, навчаючи, як потрібно поводитись, щоб не потрапити у біду. Вихованці садочка за допомогою гостей з пожежно-рятувальної служби дізнались, чим можуть закінчитись пустощі з сірниками та вогнем, чому не можна вмикати електроприлади і газ, брати на вулиці іграшки й речі, які тобі не належать, як поводитись біля водойм та що робити під час пожежі у квартирі. А ще під час уявної подорожі дітям запропонували знайти відповіді на тематичні загадки та питання вікторини. Коли дійшла черга до чарівної торбинки, маленькі мандрівники значно пожвавились, – хто ж у дитинстві не любить таємниць, – а ведуча тим часом діставала по черзі різні предмети, пропонуючи дітям відповісти, як потрібно ними користуватись, щоб не виникло небажаних наслідків.

Година швидко минула, але корисна інформація, що її отримали маленькі вихованці під час гри, допоможе засвоїти одну важливу річ: в житті неодмінно потрібно дотримуватись правил безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

У дитячому віці закладаються основні життєві принципи. Саме тому працівники Служби порятунку багато уваги приділяють навчанню дітей, змалку привчаючи дотримуватись безпечної життєдіяльності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool