У Кропивницькому рятувальники провели у дитячому садочку гру-змагання (ФОТО)

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

1 лютого до вихованців ДНЗ «Оленка» міста Кропивницького завітали рятувальники, щоб разом вивчити правила безпеки.

Зі щирою цікавістю в очах діти спілкувались з працівниками Служби порятунку, брали участь у конкурсах, відповідали на запитання, відгадували загадки, приміряли протигази. При цьому бажаючих було безліч, адже кращих учасників заохочували подарунками.

Особливу увагу привернули естафета, під час якої діти вдавали пожежну команду, яка поспішає на пожежу, та конкурс загадок. Під час однієї з ігор дітям пропонувалося уявити, що у дитячій кімнаті сталася пожежа і потрібно врятувати своїх друзів – іграшки. І діти із закритими очима шукали іграшки та виносили їх із «задимленої» кімнати. Чия команда «врятувала» більшу кількість друзів та і здобувала перемогу.

Неабияке пожвавлення викликали загадки на відповідну тематику, адже правильною відповіддю поділитися хотів кожен, а якщо відповідь була неточною, то діти охоче обмінювались своїми думками і разом намагалися знайти – правильну. Сподобався учасникам і конкурс «Протигаз». Незважаючи на свій вік, діти одягали протигази правильно, звичайно, з допомогою рятувальників. Під час гри «Чарівна скринька» вихованці розповідали про безпечні та небезпечні речі, які нас оточують, та як уникнути небезпек у побуті. Хочеться відзначити, що правила безпеки малюки знають добре, бо на всі питання давали повні, вичерпні відповіді і наводили приклади ситуацій, які можуть призвести до біди. Добре знають вихованці «Оленки», чим можна здолати вогонь, погасити пожежу.

Рятувальники, в свою чергу, розповіли вихователям про способи збереження життя у разі різних надзвичайних подій, зокрема якщо провалився на кризі, опинився в осередку пожежі чи натрапив на вибуховий пристрій. По завершенню гри діти і вихователі із посмішками повертались до свого звичного графіку, тому що захід пройшов у дружній атмосфері, у якій учасники почули одне одного та, сподіваємось, запам’ятають надовго цю зустріч з рятувальниками.

Прес-служба У ДСНС в області

1 лютого до вихованців ДНЗ «Оленка» міста Кропивницького завітали рятувальники, щоб разом вивчити правила безпеки.

1 лютого до вихованців ДНЗ «Оленка» міста Кропивницького завітали рятувальники, щоб разом вивчити правила безпеки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool