У Кропивницькому рятувальники провели інформаційну роботу серед юних мешканців міста (ФОТО)

Вересень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Працівники пожежно-рятувальної служби області у своїй щоденній діяльності активно популяризують серед молоді безпечний спосіб життя, долучаються до виховання у дошкільнят та учнів відповідального ставлення до власної безпеки, здоров’я та життя. 

Пізнавальні екскурсії, акції та конкурси проводяться постійно і дають змогу дітям засвоїти знання з безпечної життєдіяльності.

20 вересня Управління ДСНС в області виступило партнером проведення X-го Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворовій «10 Кроків з Книгою» у м. Кропивницький. Організували Фестиваль департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА та обласна бібліотека для юнацтва ім. Є.Маланюка.

На центральній вулиці Кропивницького, яка вже давно стала своєрідним мистецьким центром під відкритим небом, розташувались численні книжкові та фотовиставки, арт-майстерні, демонструвались чудові твори прикладного й образотворчого мистецтва, хендмейду, проводились експрес-навчання, майстер-класи та цікаві патріотичні акції. Локація Служби порятунку була представлена експонатами пожежно-технічної виставки-музею – це предмети побуту, які постраждали під час пожеж або ж навпаки стали причиною займань у помешканні, зразки сучасних вибухових пристроїв, що можуть бути замасковані у книзі, іграшці або коробці цукерок. Фахівець групи піротехнічних робіт розповів учасникам фестивалю про застарілі боєприпаси, які час від часу виявляють на території області, тут же були продемонстровані і макети таких знахідок. Рятувальники роздали відвідувачам застережні листівки з правилами пожежної безпеки та пам’ятки щодо правил поводження у надзвичайних ситуаціях. А також запропонували взяти участь у конкурсах, де кожен бажаючий міг навчитися правильно одягати протигаз та бойовий одяг.

У Кропивницькому рятувальники провели інформаційну роботу серед юних мешканців міста (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники провели інформаційну роботу серед юних мешканців міста (ФОТО)

Загалом, фестиваль вдався на славу. Впевнені, що юні кропивничани, які відвідали локацію Служби порятунку, ніколи не втратять вміння цінувати життя у всіх його проявах.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool