У Кропивницькому розповіли як долучитися до проекту «Пункти незламності»

Грудень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОВА запрошує приватних підприємців доєднатися до проекту «Пункти незламності». Проект створили для підтримки та прихистку громадян під час часткового чи повного блекауту.

«Власники бізнесу, які мають можливість забезпечувати електропостачання і надати прихисток населенню, можуть заповнити анкету і подати заявку для відкриття «Пункту незламності» або ж позначити своє приміщення на мапі», - наголосив перший заступник начальника ОВА Павло Конопко.

Керівниця департаменту економічного розвитку і торгівлі ОВА Світлана Соломаха додала, що на сайті розміщена мапа вже наявних пунктів по всій області. Окрім бізнесів, на мапі є пункти ДСНС, шкіл, дитячих садочків, міських та селищних рад, банків, АЗС, які доєдналися до проекту.

В таких пунктах передбачається наявність живлення для мобільних пристроїв, обігрів, мобільний зв’язок, доступ до інтернету та укриття

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool