У Кропивницькому розпочнуться роботи зі створення міського гемодіалізного центру

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

 Облаштують його, як і планувалось, на базі лікарні святої Анни.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук повідомила, що невелика затримка із отриманням реставраційного завдання у приміщеннях колишнього пологового будинку №2 виникла через приналежність будівлі лікарні до пам’яток архітектури.

Але, станом на сьогодні реставраційне завдання вже отримане, погодили його в усіх необхідних інстанціях та відправили представникам фірми «Фрезеніус» - адже саме з ними було підписано договір про створення гемодіалізного центру.

- Зараз підрядник замовляє проектно – кошторисну документацію і, як тільки вона буде готова, приступаємо безпосередньо до ремонтних робіт – прокоментувала Оксана Макарук – Будівельні роботи з підготовки приміщення до облаштування Центру виконають спеціалісти ТОВ “БУД-АЛЬЯНС ГРУПП”. Джерелом фінасування стануть кошти благодійника - ТОВ “Ренарт”, які підуть на відкриття відділення гемодіалізу та його оснащення обладнанням виробництва “FRESENIUS MЕDICAL CARE”. Відповідний тристоронній договір укладено 30 січня поточного року.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool