У Кропивницькому Роман Козьяков розповів про пріоритетні завдання поліції

Липень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 7507 | Коментарі: 0

Про декілька основних напрямків превентивних заходів, що проводяться правоохоронцями, зокрема у літній період, та їх результати керівник поліції області розповів представникам ЗМІ у ході пресконференції.

«Протягом червня поліцейські провели практичний етап комплексу профілактичних заходів, спрямованих на зниження аварійності на дорогах області. У результаті працівниками територіальних підрозділів поліції було виявлено та задокументовано понад 3,9 тисяч порушень правил дорожнього руху», - зазначив Роман Козьяков.

Також особлива увага приділяється проведенню як з водіями, так і пішоходами інформаційно-роз’яснювальної роботи. Зокрема для її посилення було виготовлено та розміщено білборди на тему безпеки дорожнього руху та листівки, які поліцейські роздають громадянам під час спілкування.

На території області працюють спільні мобільні групи у складі працівників Укртрансбезпеки та поліцейських, які здійснюють перевірки перевізників, що надають послуги з перевезення пасажирів, та проводять відпрацювання з дотримання габаритно-вагового контролю вантажівок.

Нині правоохоронці проводять оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Мототранспорт», у рамках якого посилюють заходи щодо протидії заволодінню транспортними засобами та розкриття таких правопорушень по «гарячих слідах».
Ще одним важливим напрямком є вжиття превентивних заходів під час літнього відпочинку дітей, зокрема, що стосується роз’яснювальної роботи спільно з працівниками ДСНС щодо правил поведінки на воді та безпечного поводження з вогнем.
Крім того, ювенальними поліцейськими разом із представниками служб у справах дітей проведено заходи, під час яких виявлено більше 140 дітей, які проживають у несприятливому середовищі, 14 дітей вилучено. За результатами вжитих заходів 34 особи позбавлено батьківських прав.

У літній період поліцейські також проводять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Урожай», спрямовані на захист аграріїв від незаконних посягань на їх власність.

Для протидії, попередження та реагування на вчинення можливих протиправних дій у цій сфері, правоохоронці співпрацюють із представниками сільськогосподарських підприємств, органів місцевої влади і самоврядування та органів юстиції.

«Завдяки вжитим заходам та притягненню до кримінальної відповідальності значної кількості осіб, які раніше брали участь і були задіяні у протиправних діях, пов’язаних із силовим захопленням підприємств, у минулому та поточному році не допущено жодного такого факту», - зазначив керівник поліції Кіровоградщини.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool