У Кропивницькому пройшов спогад-реквієм пам’яті Героїв Крут

Січень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Сьогодні, коли вирішується доля України, молодь, як і колись, у далекому 1918-му, перебуває в перших рядах боротьби, і не випадково, що боротьба ця проходить саме на Сході України. 

У цій борні нас надихають слова великого Кобзаря: «Борітеся — поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!»

У бібліотеці №18 відбувся захід, приурочений пам’яті Героїв КРУТ – спогад-реквієм «Ніколи не забути цих юних душ нескорений політ». На заході були присутні юні користувачі бібліотеки – діти ДЮК «СКІФ» відділу сім’ї та молоді міської ради з педагогом Юлією Мизь. 

Бібліотекар Княгницька Тетяна доступно та цікаво розповіла присутнім про бій під Крутами, наголосивши на тому, що 29 січня 1918 року — це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу української нації.

Жертовності та героїзму Крут забувати не можна. Бібліотекар П’янусова Алла ознайомила присутніх з літературою, яка є в бібліотеці з цієї теми та запросила присутніх переглянути тематичну поличку «Пам’ятай про Крути». Наприкінці заходу бібліотекарі разом з користувачами вшанували пам'ять Героїв хвилиною мовчання.

Віра Резніченко
 
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool