У Кропивницькому пройшов семінар для власників малого та середнього бізнесу

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

Вперше у Кропивницькому в рамках просвітницького проекту «Бізнес-Інкубатор» ПриватБанку пройшов безкоштовний семінар для власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки планують створити власну справу.

Більше 5 годин майже 100 учасників інкубатора навчались стратегії розвитку в малому та середньому бізнесі та як просувати свій бізнес в Інтернеті. 

«Це дуже корисна ініціатива ПриватБанку, - розповів Юрій Козачінський, фізична особа-підприємець. - Питання, які сьогодні розглядалися, це ті питання, які зараз актуальні для мене. Я реально побачив, які у мене є проблеми і тепер є розуміння, куди і яким чином далі рухатися».

«Я відвідую багато тренінгів - навчатися, бути в темі важливо для будь-якого бізнесу, - ділиться враженнями Галина Свіжа, фінансовий директор компанії «Вересень». - Такі тренінги цікаві і тим, хто має свою невелику справу. Для них важливо вибрати напрямок, куди рухатися, особливо в рамках мінімальних ресурсів. А коли ти не можеш дозволити собі витратити кошти на навчання - така ініціатива ПриватБанку дуже цінна».

Тренінги в рамках «Бізнес-Інкубатора» постійно проходять у великих містах України. Цьогоріч до освітньої програми ПриватБанку уперше потрапив Кропивницький. Загалом з початку нинішнього року «Бізнес-Інкубатор» вже кілька разів збирав підприємців у Львові, Одесі, Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Харкові.... Участь у заходах завжди безкоштовна.

«Фінансовими ресурсами, які дає ПриватБанк українському малому і середньому бізнесу в рамках програми «КУБ - Країна успішного бізнесу», потрібно вміти правильно розпорядитися, - розповідає Світлана Бережна, провідний ментор проекту «Бізнес-Інкубатор» національної програми ПриватБанку «КУБ» (Країна успішного бізнесу). - А цього український бізнес ще потрібно вчити. Таке завдання поставила перед нами, менторами, команда проекту - зменшити розрив між тим, що повинні знати і чим повинні вміти користуватися вітчизняні підприємці, і тим, що вони реально знають і чим користуються».

Просувати сьогодні бізнес в Інтернеті – вимога часу. Підприємці це прекрасно розуміють, відтак отримати нові знання для багатьох є новим щаблем у розвитку.

«На своїх тренінгах я даю інструменти, за допомогою яких підприємці вже завтра зможуть поліпшити стан справ, збільшувати продажі, - розповів Сергій Желепа, маркетинг-менеджер WebPromoExperts. - Уже зараз вони зможуть реально оцінити свій бізнес та матимуть покрокову інструкцію, з допомогою якої вони зможуть рухатися далі».

Проект «Бізнес-Інкубатор» – освітня платформа у рамках національної програми«КУБ» (Країна успішного бізнесу). Її мета – дати дієві інструменти для успішного розвитку вітчизняних підприємців. Кожен представник бізнесу може приєднатися й безкоштовно отримати чи вдосконалити свої знання.

«Наша мета - створити нові робочі місця, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Для цього ми навчаємо клієнтів, як створювати та як розвивати свою справу. Ми бачимо своїм завданням допомогти тим, хто має бажання створити власну справу, з малого бізнесу виростити середній та великий бізнес».  

Кропивницькому, семінар, власників малого, середнього бізнесу, ініціатива ПриватБанку,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool