У Кропивницькому пройде короткочасний дощ з грозою

Липень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Суботнього дня на Кіровоградщині чекаємо на хмарну з проясненнями погоду. Вночі атмосферний фронт принесе короткочасний дощ з грозою, вдень переважатиме погода без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Утримається тепла погода з температурою вночі 12-17º, вдень 21-26º.

У Кропивницькому в суботу - хмарно з проясненнями. Вночі пройде короткочасний дощ з грозою, вдень переважатиме погода без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Тепла погода з температурою вночі 15-17º, вдень 24-26º.

Недільного дня по території нашої області чекаємо на - хмарну з проясненнями погоду. Вночі ще затримається погода без істотних опадів, а от вдень пройде короткочасний дощ з грозою. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі знизиться до 10-15°,а от вдень чекаємо на її підвищення до 25-30º.
Нового робочого тижня погода на Кіровоградщині буде такою:

У понеділок - хмарно з проясненнями. Пройде дощ, вночі місцями значний. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі підвищиться до 14-19°, вдень знизиться до 17-22º.
09-10 липня - вночі без істотних опадів, вдень пройде невеликий дощ. Утримається прохолодна погода з температурою вночі 9-14°, вдень 18-23° .

Орієнтовний прогноз погоди по Кіровоградській області на 11-15 липня за даними Українського Гідрометцентру ДСНС України:
11-13 липня пройдуть невеликі короткочасні дощі, 14-15 липня без опадів. Утримається холодна погода з температурою вночі 8-14°, вдень 18-23°. 

Кіровоградський обласний центр з гідрометеорології


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool