У Кропивницькому провели відпрацювання житлового сектора

Червень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Як свідчить досвід, найбільша кількість пожеж в Україні виникає у житловому секторі. Саме тому фахівці Служби порятунку протягом усього року проводять роз’яснювальну роботу серед громадян.

Рятувальники Управління ДСНС в області провели відпрацювання житлового сектора мікрорайону Лелеківка у м. Кропивницький. Фахівці Служби порятунку нагадали жителям обласного центру правила безпеки при користуванні газовими та електроприладами, звернули увагу на те, що забороняється спалювати суху траву та сміття поблизу будівель та споруд, оскільки найменший порив вітру та недогляд за багаттям можуть спричинити великі пожежі. 

Особливу увагу працівники пожежно-рятувальної служби приділили спілкуванню з підростаючим поколінням. Адже розпочались літні канікули. Як відомо, у цей час багато дітей залишається вдома без нагляду дорослих. Тому дуже важливо навчити їх дотримуватись правил безпеки: повідомляти батькам про своє місцезнаходження, відпочивати на березі водойми лише під наглядом дорослих, не гратись із легкозаймистими речовинами, з обережністю вмикати електричні прилади тощо.
Також фахівці рятувальної справи розповіли про випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та алгоритм дій у такому разі.

Як відомо, найкраще інформація засвоюється при поєднанні слухового та зорового сприйняття, тому рятувальники завжди під час роз’яснювальної роботи роздають громадянам застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool