У Кропивницькому провели міні-ярмарок вакансій

Січень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Фахівці міськрайонного центру зайнятості у Кропивницькому провели міні-ярмарок вакансій за професіями “прибиральник”, “прибиральник території”, “двірник”, “підсобний робітник”, “вантажник”, “мийник-прибиральник рухомого складу” на який запросили представників ТОВ “Екостайл” та ТДВ “М'ясокомбінат “Ятрань”.

З урахуванням вимог та для задоволення потреб роботодавців в укомплектуванні вакантних робочих місць було запрошено 15 шукачів роботи.

Ярмарок вакансій надає учасникам можливість оцінити умови праці, отримати відповіді на нагальні питання безпосередньо від роботодавця. Під час зустрічі шукачі роботи отримали інформацію про діяльність підприємств, наявність вільних робочих місць, переваги та умови праці, заробітну плату та можливість підвищення кваліфікації, шляхом стажування безпосередньо на робочому місці.

Під час проведення міні-ярмарку вакансій пошукачі роботи були запрошені на підприємства для детального ознайомлення з умовами праці.

Для закріплення доведеної інформації, фахівцями центру зайнятості було роздано інформаційні матеріали про основні напрямки діяльності Державної служби зайнятості України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool