У Кропивницькому проведено показове заняття військового комісаріату

Серпень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Сьогодні на базі Кропивницького міського військового комісаріату Кіровоградської області проведено нараду з питань підведення підсумків виконання військовими комісаріатами у 1 півріччі 2018 року завдань по призову на строкову військову службу та визначення завдань із зазначених питань на 2018 рік.

У заході взяли участь голови районних (міських) призовних комісій, представники поліції, військові комісари і їх заступники з питань комплектування та призову.

Попри зазначене на даному заході було обговорено ефективні методи проведення агітаційної роботи та зазначено основні недоліки в роботі військових комісаріатів, які не в повному обсязі виконали планові завдання із даних питань у 1 півріччі 2018 році.

Також було проведено показове заняття, на якому всі присутні мали змогу побачити наочно роботу призовної комісії з кандидатами на строкову військову службу.

Під час занять військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату довів учасникам заняття вимоги антикорупційного законодавства та міри відповідальності за вчинення корупційних правопорушень відповідно до Кримінального кодексу України.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool