У Кропивницькому профілактичне відпрацювання проведено по вулиці Бєляєва

Вересень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Питання пожежної безпеки у житловому секторі набуває особливої гостроти у зв’язку з тим, що у результаті таких пожеж громадяни не тільки зазнають матеріальних збитків, а й гинуть люди. 

Інформаційно-роз’яснювальна робота, яку проводять працівники Управління ДСНС в області, має на меті нагадати людям, яких норм пожежної безпеки необхідно дотримуватись при користуванні електричними, газовими приладами, пічним опаленням, відкритим вогнем тощо.

14 вересня профілактичне відпрацювання проведено по вулиці Бєляєва обласного центру. Рятувальники радили завчасно перевірити справність обігрівачів, ні в якому разі не користуватись несправними побутовими електричними приладами й обладнанням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах, де увімкнені електроприлади. Працівники Служби порятунку звертали увагу громадян на те, що небезпечно перевантажувати електромережу надмірною кількістю одночасно увімкнених електроприладів.

Поки триває суха та тепла погода, актуальним залишається й питання спалювання сміття, сухої трави, листя на присадибних і дачних ділянках. Рятувальники порадили не спалювати сміття поблизу житлових та господарчих будівель, а утилізувати його в інший, більш безпечний, спосіб.
Також фахівці Служби порятунку нагадали людям, як поводитись у випадку виявлення небезпечного предмета, схожого на старий боєприпас часів Другої світової війни.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває – бережіть власні домівки від пожеж!

Питання пожежної безпеки у житловому секторі набуває особливої гостроти у зв’язку з тим, що у результаті таких пожеж громадяни не тільки зазнають матеріальних збитків, а й гинуть люди.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool