У Кропивницькому привітали державних виконавців

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі у державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбулися урочистості з нагоди Дня працівника державної виконавчої служби.

Професійне свято державного виконавця було затверджене Указом Президента України і щороку відзначається 17 грудня.
Державних виконавців привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко

Ваша робота є надзвичайно важливою для суспільства та розбудови правової і демократичної української держави.

Працівників державної виконавчої служби, які працюють у нашій області, по праву можна назвати єдиною командою, яка стоїть на захисті законності і конституційних прав громадян, командою, яка здатна злагоджено працювати і спроможна вирішувати складні завдання. І це є логічним, адже у центрі уваги державних виконавців перебувають звичайні громадяни, які потребують підтримки та правової допомоги, – відзначив посадовець.

Перший заступник голови облдержадміністрації побажав присутнім професійних успіхів. Кращим фахівцям державної виконавчої служби Сергій Коваленко вручив відзнаки обласної державної адміністрації.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool