У Кропивницькому привітали державних виконавців

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі у державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбулися урочистості з нагоди Дня працівника державної виконавчої служби.

Професійне свято державного виконавця було затверджене Указом Президента України і щороку відзначається 17 грудня.
Державних виконавців привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко

Ваша робота є надзвичайно важливою для суспільства та розбудови правової і демократичної української держави.

Працівників державної виконавчої служби, які працюють у нашій області, по праву можна назвати єдиною командою, яка стоїть на захисті законності і конституційних прав громадян, командою, яка здатна злагоджено працювати і спроможна вирішувати складні завдання. І це є логічним, адже у центрі уваги державних виконавців перебувають звичайні громадяни, які потребують підтримки та правової допомоги, – відзначив посадовець.

Перший заступник голови облдержадміністрації побажав присутнім професійних успіхів. Кращим фахівцям державної виконавчої служби Сергій Коваленко вручив відзнаки обласної державної адміністрації.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool