У Кропивницькому презентували концепцію розвитку приміського залізничного сполучення області

Травень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

У Кіровоградській ОВА під час зустрічі з першим заступником начальника обласної військової адміністрації Павлом Конопком представники АТ Укрзалізниця презентували концепцію розвитку приміського залізничного сполучення області.

Як зазначив Павло Конопко, цей проєкт координується Віце-прем’єр-міністром з відновлення України Олександром Кубраковим, і, що важливо, є можливість залучити грантову допомогу від Республіки Корея, яка має намір виділити кошти на відбудову України.

Начальник виробничого підрозділу "Знам’янська дирекція залізничних перевезень" регіональної філії "Одеська залізниця" Володимир Матвієнко повідомив, що як варіант реалізації проєкту, розглядається створення регіональної приміської залізничної компанії спільно з обласною радою, громадами області, регіональним бізнесом.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool