У Кропивницькому презентували книгу відомого дослідника Володимира Боська

Березень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 526 | Коментарі: 0

В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського відбулася презентація книги «Історичний календар Кіровоградщини 2021 Етюди у червоному, чорному, синьо-жовтому кольорах про участь єлисаветградців у революції 1917-1921 рр.», сьогодні 31 березня

Про це повідомила заступник голови ОДА Світлана Лобанова.

«Мені дуже приємно, що пошуковці, краєзнавці, письменники протягом багатьох років невпинно, по крихті збирають безцінні матеріали, фотодокументи, свідчення про події минулого. Такі напрацювання, такі книги єднають покоління. Адже тут зібрано надзвичайно важливу інформацію як про історичні постаті минулого, так і про актуальні здобутки та досягнення тих, хто творить історію сьогодні» - повідомила заступник голови облдержадміністрації.

Вона наголосила, що видання книг такого рівня для нашої області є значущим, тому обласна влада й надалі приділятиме значну увагу реалізації таких видань, адже ця співпраця – це, перш за все, маркер ставлення влади до історичної краєзнавчої літератури.

Зазначимо, автором-упорядником книги є відомий дослідник Володимир Босько.

В календарі опубліковані 35 історико-краєзнавчих нарисів та розвідок з історії революційного руху на території Єлисаветградщини, починаючи з 1869 року. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool