У Кропивницькому презентували арт-студію (ФОТО)

Лютий 06, 2019 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

У бібліотеці №18 відбулась презентація арт-студії «101 Хобі-Т», яка об’єднала людей, небайдужих до творчості і рукоділля, що отримують задоволення від пізнання нового та спілкування один з одним.

Назва студії увібрала в себе декілька складових: назву мікрорайону (101-й), хобі і талант.

Зустрічі відбуваються раз в тиждень та поєднуються з бесідами на цікаві теми, які пропонують самі учасники. А чаювання, присвячені тому чи іншому святу, зближують людей.

На майстер-класі до Дня Валентина діти і дорослі виготовляли вітальні рухливі листівки та смакували імбирним печивом, яке приготувала керівниця студії Галина Григорівна Суржок.

Завітав на гостину з подарунком – термопотом – депутат міськради Михайло Бєжан, який теж долучився до майстер-класу та солодкого чаювання разом з учасниками.

Сподіваємось, що такий старт буде гарним початком і залучатиме до себе все більше талановитих і заповзятих!

Кропивницький, арт-студію, кропивницкий, 101 Хобі-Т,

Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool