У Кропивницькому працівники поліції взяли участь у пам’ятній ході

Лютий 15, 2018 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 лютого, у Кропивницькому працівники поліції взяли участь у пам’ятній ході та покладанні квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. 

Також в ГУНП області відбулася зустріч особового складу з пенсіонером органів внутрішніх справ, воїном-афганцем Віталієм Токарєвим.

До загальноміських заходів долучилися жителі обласного центру, представники силових та правоохоронних відомств, керівництва області та міста, ветерани Афганської війни. Присутні вшанували пам’ять земляків, які віддали життя під час бойових дій на території інших держав. За загиблими представники духовенства відслужили молебень.

Серед учасників заходу був і воїн-афганець, пенсіонер ОВС Віталій Токарєв, який також цього дня завітав до Головного управління поліції області.

Молодшим колегам полковник міліції у відставці розповів про власне випробування війною в Афганістані, про бойових побратимів, тяжкі втрати, які довелося пережити, та зміцнення сили волі і духу.

Наприкінці зустрічі начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан вручив поважному гостю відзнаку «За службу державі» Всеукраїнської громадської організації Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга».

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool