У Кропивницькому працівники поліції припинили злочинну діяльність афериста

Січень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

27-річний раніше судимий житель обласного центру видурював у кропивничан мобільні телефони та продавав їх.

Правоохоронцям вдалося припинити злочинну діяльність афериста. Тепер здобуті незаконним шляхом гроші можуть обернутися для чоловіка позбавленням волі на строк до 3 років.

Біля однієї із шкіл міста зловмисник попросив у 13-річної школярки телефон, щоб терміново здійснити дзвінок. Дівчина довірила свою мобілку незнайомцю, та коли телефон опинився у руках шахрая, він зник у невідомому напрямку.

Крім того, у місцевих кафе зловмисник шляхом обману заволодів ще кількома засобами зв’язку. Потерпілими стали жителі Кропивницького, віком 30 та 38 років. Аферист підходив до відвідувачів закладу, знайомився і просив зателефонувати з їх мобільного, пояснюючи це тим, що його власний розрядився, а йому потрібно терміново подзвонити. Як тільки громадяни віддавали свої телефони, шахрай виходив на вулицю і зникав, прихопивши чужі гаджети.

Отримані злочинним шляхом мобільні телефони зловмисник продавав за 500-800 гривень, а гроші витрачав на власні потреби.
«У результаті проведення низки розшукових заходів працівники поліції встановили особу шахрая. Ним виявився раніше судимий за пограбування кропивничанин, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Сергій Сухопар. - Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України».

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool