У Кропивницькому працівники апарату облради майже півмільйона гривень скерували на підтримку ЗСУ

Грудень 20, 2022 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Майже півмільйона гривень власних коштів працівники виконавчого апарату обласної ради скерували на підтримку Збройних сил України. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга в інтерв’ю ПульS.

«Дякую апарату обласної ради, який вирішив збирати кошти і за них купував спорядження для військових. За попередніми підрахунками, вже півмільйона коштів працівники виділили зі свого сімейного бюджету та направили на допомогу ЗСУ», - зазначив Сергій Шульга.

Він також додав, допомагають і військовим, і тимчасово переміщеним особам депутати всіх рівнів.

«В тилу свій фронт. Кіровоградщині зберегла свій економічний потенціал, враховуючи всі обставини, і допомагає Херсону, Миколаєву, а до цього - Чернігівщині, Харківщині й Київщині», - акцентував очільник облради.

Як уже повідомлялося, працівники апарату обласної ради придбали зенітний прожектор із дальністю променя до шести кілометрів для системи ППО Кіровоградщини.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool