You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому помер відомий фотокореспондент

Липень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

Завершилося земне життя відомого журналіста і фотокореспондента, лауреата обласної журналістської премії Івана Миколайовича Корзуна.

Перестало битися серце прекрасної доброї людини, гарного товариша, надійного друга.

Упродовж кількох десятиліть Іван Корзун своїми світлинами оживляв шпальти популярних обласних видань, зокрема – газет «21-ий канал» і «Сільське життя плюс». З «Сільським життям…» Іван Миколайович співпрацював до останнього. За багаторічну діяльність Івана Корзуна на його світлинах ми побачили тисячі жителів нашої області, трудівників багатьох галузей і професій.

Досвідчений і професійний майстер своєї справи залишив після себе величезний архів фотоматеріалів, який є яскравим і неоціненним доповненням історії нашого рідного краю.

Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті Івана Корзуна і висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. Із сумом, правління обласної організації Національної спілки журналістів України. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool