У Кропивницькому поліцейські зустрічали маленьких колядників

Січень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Вихованці Будинку дитини, вже традиційно, на Різдвяні свята завітали до головного поліцейського офісу області, аби подарувати свято тим, хто у повсякденному житті виявляє турботу про них.

Гостинам і хорошому настрою не стала перепоною справжня зимова погода.

Дітки у новорічних костюмах, зі спеціально підготовленою святковою програмою – Вертепом, у супроводі дорослих співали колядки, розповідали віршики, танцювали та посівали, щиро і з добром ділилися побажаннями та раділи новій зустрічі з тими, кого вважають друзями. Малюків чекав особисто шеф поліції області Сергій Кондрашенко. За свої особливі виступи колядники, як годиться, отримали пакунки з цукерками та інші гостинці.

Вихованці Будинку дитини, вже традиційно, на Різдвяні свята завітали до головного поліцейського офісу області, аби подарувати свято тим, хто у повсякденному житті виявляє турботу про них.

«Сьогодні, традиційно, зустрічаємо своїх маленьких гостей з Будинку дитини. Протягом минулого року досить часто бували у них, але після Різдва вони завжди їдуть до нас, аби привітати зі святами. Вдячні їм за щирість, добрі побажання і особливу атмосферу. Нехай і у них свята пройдуть весело та щасливо. Задля цього ми також докладатимемо зусиль», - зазначив очільник відомства.
Після свого виступу маленькі артисти повернулися додому, залишивши поліцейським запрошення до себе в гості.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool