У Кропивницькому поліцейські затримали наркозбувача

Грудень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 484 | Коментарі: 0

Припинили протиправну діяльність 28-річного місцевого жителя співробітники патрульної поліції та управління боротьби з наркозлочинністю.

Під час поверхневої перевірки у перехожого правоохоронці виявили та вилучили 12 згортків, обмотаних липкою стрічкою, із наркотичним засобом – канабіс.

У подальшому поліцейські встановили, що кропивничанин за грошову винагороду здійснює розміщення так званих «закладок» із наркотиками. У мобільному телефоні чоловіка виявили наявність відправлених геолокацій їхнього місцезнаходження.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

За матеріалами
управління боротьби з наркозлочинністю
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool